javljanje vodomera

Kosovni odpadki so odpadki iz gospodinjstev, ki  zaradi svoje velikosti, oblike in teže niso primerni za prepuščanje v zabojnikih, posodah ali vrečah za odpadke. Organizirali bomo odvoz teh odpadkov  z zbiranjem v za to namenjenih kontejnerjih.

Kontejnerji bodo na navedenih lokacijah postavljeni od 10.00 ure do 17 ure. Upoštevajte navedeni datum in uro, saj se na lokacijo po tem času ne bomo vračali.

Oddaja kosovnih odpadkov bo potekala pod nadzoro ...
Javno komunalno podjetje Log d.o.o. bo v mesecu oktobru 2018 izvedlo akcijo zbiranja kosovnih odpadkov. Za zbiranje kosovnih odpadkov bodo NA OBJAVLJENIH LOKACIJAH, EN DAN IN SICER V ČASU OD 10.00 DO 17.00 URE,  postavljeni trije kontejnerji in sicer za kovine in odpadno električno in elektronsko opremo, za kosovni odpad in les. Prevzem odpadkov bo potekal kontrolirano.  Prisoten delavec komunalnega podjetja vas bo usmeril in prevzel samo kosovne odpadke.

LOKACIJE POSTAVITVE ZABOJNIKOV

Javno komunalno podjetje Log d.o.o. bo v mesecu oktobru 2018 izvedlo akcijo zbiranja kosovnih odpadkov. Za zbiranje kosovnih odpadkov bodo NA OBJAVLJENIH LOKACIJAH, EN DAN IN SICER V ČASU OD 10.00 DO 17.00 URE, postavljeni trije kontejnerji in sicer za kovine in odpadno električno in elektronsko opremo, za kosovni odpad in les. Prevzem odpadkov bo potekal kontrolirano. Prisoten delavec komunalnega podjetja vas bo usmeril in prevzel samo kosovne odpadke.

LOKACIJE POSTAVITVE ZABOJNIKOV

Priponke:
Download this file (Navodila ponudnikom - dobava smetarskih vozil.docx)

KONTAKTNI PODATKI

  • Dobja vas 187, 2390 Ravne na Koroškem
  • +386 (0)2 870 57 41
  • info@jkp-log.si

BONITETA ODLIČNOSTI

 

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam